Home / Actual / Gârcini: Trei din cei patru bărbaţi, la domiciliile cărora s-au efectuat lunea trecută percheziţii au ajuns după gratii

Gârcini: Trei din cei patru bărbaţi, la domiciliile cărora s-au efectuat lunea trecută percheziţii au ajuns după gratii

Razia din Gârcini a autorităţilor a dat roade, iar trei din cei patru bărbaţi, cu vârste între 26 şi 34 de ani, la domiciile cărora s-au efectuat luni percheziţii au ajuns după gratii.

92 de polițiști și jandarmi, cu 27 de autospeciale, au descins luni dimineață (n.r. 12 noiembrie) pe străzile cartierului din Gârcini pentru a percheziționa domiciliile a 9 suspecți în acest dosar.

Poliţiştii au descins la locuinţele acestora ca urmare a investigaţiilor efectuate într-un dosar privind comiterea de furturi din societăţi comerciale.

“Arsenalul” confiscat în urma percheziţiei pare mai degrabă al unor meşteri constructori, decât al unor hoţi. Maşini de găurit portabile, de freazat, discuri şi alte instrumente necesare lucrărilor casnice şi industriale par a fi obiectele preferate de această grupare.

A doua zi, instanţa a decis că trei dintre aceştia trebuie să fie cercetaţi în continuare, în următoarele 30 de zile, în stare de arest preventiv.

Cercetările continuă faţă de toţi cei patru bărbaţi la domiciliile cărora au fost efectuate percheziţiile pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

VIDEO: Tupeu de hoți! Ziua în amiaza mare, au furat cu nerușinare din magazinul Brio din Cernatu

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia