Home / Actual / Gala Premiilor Anului în Cultură 2023: Vicepreședintele Ciprian Sterpu a acordat premiul pentru Opera Brasov – Organizația Culturala a anului

Gala Premiilor Anului în Cultură 2023: Vicepreședintele Ciprian Sterpu a acordat premiul pentru Opera Brasov – Organizația Culturala a anului

Consorțiul Cultural Corona a adus aplauze și recunoaștere pentru excelența din domeniul cultural braşovean, la Gala Premiilor Anului în Cultură 2023, desfășurată la Centrul Multicultural al Universității Transilvania, miercuri, 21 februarie 2024.

Evenimentul a fost marcat de momente pline de emoție și bucurie, aducând în prim-plan personalități remarcabile și contribuții semnificative la scena culturală a Brașovului în cursul anului trecut.
Consiliul Judeţean Braşov a fost reprezentat la eveniment de către vicepreşedintele Ciprian Sterpu, cel care coordonează activitatea instituţiilor culturale aflate în subordinea autorităţii publice.
De altfel, ele s-au regăsit pe lista nominalizaţilor la şapte categorii, iar aseară, pe onoranta listă a premianţilor Galei Premiilor Anului în Cultură 2023, cu realizări remarcabile.
Iată lista premiilor obţinute de reprezentanţii acestora:
CARTEA ANULUI
ex aequo
„Cetățuia Brașovului”, Nicolae Pepene
„Stadii”, Oana Paler
EXPOZIȚIA ANULUI
ex aequo
„Brașovul în imagini din colecțiile Muzeului Național Brukenthal”, Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov
„Mode şi cafenele în Braşovul de odinioară”, Muzeul de Etnografie Brașov
PROIECTUL DE ARTE VIZUALE AL ANULUI
Brașov Art Stories, Muzeul de Artă Brașov

PROIECTUL CULTURAL AL ANULUI

Noaptea Muzeelor 2023 la Brașov, Muzeul Județean de Istorie Brașov, Muzeul de Artă Brașov, Muzeul de Etnografie Brașov, Muzeul „Casa Mureșenilor” Brașov, Centrul Multicultural al Universității, Muzeul Amintirilor din Comunism, Muzeul Prima Școală Românească, Centrul Cultural Apollonia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia