Home / Actual / Emeric Imre – “Cântece de suflet și senin”, pe terasa Fényes, vineri, 23 Iulie!

Emeric Imre – “Cântece de suflet și senin”, pe terasa Fényes, vineri, 23 Iulie!

Emeric Imre – “Cântece de suflet și senin”, pe terasa Fényes, vineri, 23 Iulie!

Rezervări la telefon 0724232121 – 60 de lei / persoană

Emeric Imre, chitarist, muzician, interpret și compozitor român, este poate unul dintre cei mai populari artiști ai muzicii folk.

Deși a cochetat cu fotbalul timp de 9 ani, la îndemnul tatălui său s-a îndreptat spre muzică, studiind mai întâi vioara și apoi chitara.

S-a lansat în urmă cu peste trei decenii în cadrul Cenaclului Flacăra și de atunci este cunoscut ca “Nebunul Alb” al folkului românesc! Piesa “Nebun de Alb” este compusă pe versurile poetului Adrian Păunescu și se găsește pe albumul cu același nume, înregistrat împreună cu Jimi El Laco, unul dintre cei mai apreciați instrumentiști din România, Mihai Roje (clape) și Sebi Lazăr (percuție)!

Printre lucrările sale în stil folk se mai numără: “Bună varianta rea”, “Orație de nuntă”, “Noapte de unul singur”, “Jurământ” sau “Condamnarea la toamnă”!

Concertul se va desfășura în aceleași condiții de siguranță, cu respectarea tuturor măsurilor de distanțare fizică, igienă și protecție sanitară cu care v-am obișnuit deja!

(VIDEO) Un urs a fost filmat cum sare gardul într-o curte de pe bulevardul Brașovului în Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia