Home / Actual / Elevii săceleni au primit rezultatele la Bacalaureat. Unde stăm bine și unde nu?

Elevii săceleni au primit rezultatele la Bacalaureat. Unde stăm bine și unde nu?

Elevii celor 3 licee săcelene au primit rezultatele la Bacalaureat 2018!

Primele rezultate ale examenului de Bacalaureat 2018 au fost publicate, miercuri, pe site-ul www.bacalaureat.edu.ro, iar elevii nemultumiți au putut depune, în aceeaşi zi, contestaţiile, dacă au considerat că astfel pot obține în plus zecimile care să facă diferența în favoarea lor.

La Săcele, cele mai bune performanțe le-au avut elevii Liceului Teoretic “George Moroianu” acolo unde din 27 de înscriși au reușit să treacă de BAC 19 elevi. Cea mai mare medie a unui elev în acest liceu a fost 9,63.

Nici elevii Liceului Teoretic “Zajzoni Rab Istvan” nu s-au descurcat rău! Aici, din 12 înscriși, 11 elevi au reușit să ia BAC-ul. Cea mai mare medie din Zajzoni a fost 9,38.

Liceul Tehnologic “Victor Jinga” a avut cei mai multi elevi înscriși la Bacalaureat, dar și cele mai slabe performanțe. Din 30 de persoane, doar 10 s-au prezentat la examene, iar din acestea doar una a reușit admiterea cu media 6.10.

Rezultatele se pot modifica în urma soluționării eventualelor contestații.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia