Home / Actual / Elena Belloiu (Asociația Femeile se Implică) la Digi24 Brașov despre evenimentul “Woman of Change”

Elena Belloiu (Asociația Femeile se Implică) la Digi24 Brașov despre evenimentul “Woman of Change”

Înfiinţarea ONG-ului A-FI sau Asociaţia “Femeile se Implică”, o apariţie nouă pe firmamentul vieţii civice din Săcele este rezultatul implicării doamnei Elena Belloiu (foto sus).

În seara de 9 Noiembrie, Asociația Femeile se Implică vă oferă oportunitatea de a participa la un eveniment unic de promovare al femeilor care prin implicarea lor in societate au un rol important in schimbarea pozitiva a lumi in care traim.

Participantii vor avea alături câteva dintre femeile cu care România de astăzi se mândrește și care reprezintă modele de devotament civic și politic.

Ele sunt cele care monitorizează funcționarea democratică a sistemului electoral, aplicarea corectă a legilor tării, transparența cheltuielilor publice, activitatea administrației locale, servicile publice și drepturile cetățenești.

Invitatele sunt cetățeni activi care se implică în decizile țării, care își fac vocea auzită și care reprezintă cu succes noua generație de lideri ai României.

Alături de ele, vor avea atat perspectivele invitatelor din USA, cât și experiența de implicare a celor din Europa cu amprenta culturii și educației vestice.

Mai multe detalii, în emisiunea canalului Digi24 Brașov:

Femeile se implică

Femeile ar trebui să se implice mai mult în viaţa civică. Este deviza după care a luat naştere asociaţia non guvernamentală "Femeile se implică". Bazele acesteia au fost puse de Elena Belloiu, una dintre femeile cu iniţiativă, care, după ce a locuit în Statele Unite timp de 35 de ani, s-a întors în ţara noastră şi a vrut să contribuie cu ceva la îmbunătăţirea vieţii de aici.

Publicată de Digi24 Brașov pe Marţi, 30 Octombrie 2018

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia