Home / Actual / Electroprecizia SA implementează un proiect verde finanțat prin granturi acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia

Electroprecizia SA implementează un proiect verde finanțat prin granturi acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia

Electroprecizia este mai mult decât o companie, este inima comunității săcelene și o poveste de succes care durează de 85 de ani

“Ducem tradiția mai departe, din 1936” este mai mult decât un slogan pentru cei de la Electroprecizia și impune un comportament etic, onest și corect, incoruptibil, cu acțiuni onorabile consecvente, măsurabile și care concură la îndeplinirea cu succes a obiectivelor companiei sacelene. 

Anul 2021 este anul revenirii, un an al redresării și al creșterii, iar pentru asta Electroprecizia Holding este într-un proces amplu de retehnologizare, urmărind maximalizarea efortului financiar investițional prin implementarea unor proiecte de dezvoltare integrate în portofoliile de afaceri existente sau dezvoltarea de noi linii de afaceri, parțial finanțate prin fonduri nerambursabile guvernamentale sau europene.  

Electroprecizia SA implementeaza proiectul “CENTRALA FOTOVOLTAICĂ PENTRU PRODUCȚIA DE ENERGIE ELECTRICĂ DIN SURSE REGENERABILE”.

Acesta este proiect finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014-2021, în cadrul “Programului de Energie din România” program de finanţare pentru energie regenerabilă, eficiență energetică, securitate energetică.

Scopul este implementarea unui sistem fotovoltaic pentru productia de energie electrica din surse regenerabile, respectiv energie solara pentru consumul propriu, fara livrarea surplusului de energie in retea si reducerea impactului asupra mediului utilizând energia solară.

“Electroprecizia este o companie responsabilă social, care se implică activ în viață comunității din care face parte și contribuie la dezvoltarea durabilă a acesteia.

Acordăm mare atenție mediului înconjurător, clienților și furnizorilor noștri, și totodată angajaților și familiilor acestora.”

spune Adrian Secelean, CEO al Electroprecizia SA

Obiectivul proiectului este ca energia electrică care va fi produsă anual prin intermediul acestei centrale sa ajunga la 1.279,148 MWh rezultand o reducere anuală estimată a emisiilor de CO2 (în tone, echivalent CO2) de aproximativ 391.5 tone CO2.

Informaţii detaliate legate de programul de finanţare: www.eeagrants.orgwww.norwaygrants.org

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia