Home / Actual / Electroprecizia AG va lucra la modernizarea Cazinoului din Constanța

Electroprecizia AG va lucra la modernizarea Cazinoului din Constanța

Simbol național și emblemă de mai bine de un secol a Constanței, Cazinoul de pe faleză Marii Negre va fi readus la viață și cu sprijin săcelean.

Cea mai admirată și mai fotografiată clădire de pe malul mării, Cazinoul din Constanța va fi mult mai frumoasă după restaurare, decât varianta actuală. Experții spun că monumentul istoric va arăta așa cum a fost el construit inițial, în 1910.

Va fi refăcută fereastra scoică dinspre mare, ușile terasei de la parter vor fi mult mai mari, iar amenajarea interioarelor o să respecte toate pretențiile stilului art-nouveau.

Vestea bună pentru mediul de afaceri săcelean este că Electroprecizia A.G. a câștigat licitația și va asigura lucrările de amenajare a branșamentului electric.

”Brașoveni și câștigători ai licitației, suntem impresionați că vom contribui la reabilitarea acesui obiectiv național.

Electroprecizia A.G. se va implică cu tot profesionalismul în lucrările de amenajare a branșamentului electric, și va realiza furnizarea și montajul punctului de conexiune cu post de transformare în anvelopă de beton”, spun reprezentantii companiei săcelene.

Nu este prima lucrare de amploare din judetul Constanta a celor de la Electroprecizia AG.

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice pentru înființarea unei rețele electrice de distribuție și posturi de transformare pentru alimentare consumatori Port Midia, un proiect de peste 19 milioane de lei.

Electroprecizia A.G. este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața în domeniul construcțiilor, având în portofoliu lucrări precum proiectarea, instalarea sau modernizarea liniilor de înaltă sau medie tensiune, instalarea balizajului la Aeroportul Internațional Brașov, modernizarea unităților școlare, modernizarea corpurilor de la Maternitatea Brașov sau a primăriei Hunedoara.

Firma este fondată în anul 2009 și are sediul social în județul Brașov, localitatea Săcele, pe Calea București nr. 6. Activitatea principală constă, conform codului CAEN, în „Lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii”. Asociați în firmă sunt Electroprecizia SA – 99% și Intercom SA – 1%.

În anul 2021, firma a raportat 184 de salariați, o cifră de afaceri de peste 52,2 milioane lei și un profit de 3 milioane de lei.

(VIDEO) Ping-pong cu angajații de la Servicii Săcelene. Primarul Popa Virgil spune că aceștia nu își pierd locul de munca, dar RAT Brașov spune că nu ii preia – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia