Home / Actual / Electroprecizia AG: Eficiența energetică și economiile de energie ar trebui să se regăsească în centrul viitorului energetic al Europei

Electroprecizia AG: Eficiența energetică și economiile de energie ar trebui să se regăsească în centrul viitorului energetic al Europei

Europa și întreagă lume se confruntă în prezent cu multiple crize, printre care criză energetică este una foarte importantă și de mare anvergură.

Toate aceste crize au cauze diferite, însă unele soluții sunt comune și prioritizează bunăstarea oamenilor și protejarea naturii.

Eficiența energetică și economiile de energie ar trebui să se regăsească în centrul viitorului energetic al Europei.

În acest sens, în perioada 30 mai – 2 iunie, 2.500 de companii din aproximativ 60 de țări au prezentat inovațiile pentru fabricile și sistemele energetice ale viitorului la Centrul Expozițional din Hanovra.

Sub tema principală „Transformare industrială”, cele 2.500 de companii expozante au demonstrat modul în care unitățile de producție pot funcționa într-un mod mai eficient și mai economisind resurse și cum energia poate fi generată și transmisă în mod durabil.

Corporații precum Siemens, Bosch, Schneider Electric, Schaeffler, Microsoft, SAP și Service Now, precum și numeroase întreprinderi industriale de dimensiuni medii precum Beckhoff, Festo, Harting, Pepperl+Fuchs, Phoenix Contact și Lenze au susținut ideile inovatoare ale energiei viitorului.

În acest context, ideal pentru crearea de parteneriate, se alătură și importante institute de cercetare precum Fraunhofer și KIT și aproximativ 150 de startup-uri care găsesc în HANNOVER MESSE.

Electroprecizia A.G. își propune să urmărească și să se implice activ în noile tendințe și demersuri întreprinse în Europa și România prin proiecte viabile și sustenabile privind sistemele energetice ale viitorului.

sursa foto și text Facebook Electroprecizia AG

Companie cu sediul in Săcele angajează Cost Controller – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia