Home / Actual / Electrica a închis definitiv de la 1 martie punctul de lucru de la Săcele

Electrica a închis definitiv de la 1 martie punctul de lucru de la Săcele

Săcelenii primesc în aceste zile o veste mai puțin plăcută, după ce Electrica Furnizare a luat decizia administrativă de a închide definitiv punctul de lucru din Bd-ul George Moroianu de la 1 martie 2023.

Conform unui răspuns oficial al companiei furnizoare, clienții săceleni și din localitățile limitrofe ce sunt nevoiți să se prezinte într-un punct de lucru al companiei primesc recomandarea de a își planifica vizita în cadrul centrului de relații cu clienții Electrica Furnizare din str. Pictor Stefan Luchian, nr 25 din municipiul Brasov.

Totul se poate face prin intermediul platformei E-programare, acolo unde, prin parcurgerea unor pași simpli, așa cum precizează informarea Electrica Furnizare, precum: selectarea locației pe care clientul o va vizita, alegerea orei si a zilei, alatuir de introducerea datelor de identificare ale clientului, inclusiv adresa de email, imde va fi transmisa ulterior confirmarea programarii.

De fapt, dincolo de răspunsurile oficiale, cu caracter generalist, închiderea punctului de la Săcele este o acțiune neprietenoasă cu peste 50.000 de clienți a celor de la Electrica Furnizare și face parte dintr-o strategie mai mare de reducere a acestor puncte de relații cu clienții.

Îi minte primarul pe săceleni? Consiliul de administrație al RAT Brașov spune că nu exista nimic oficial legat de preluarea rutei de la Săcele – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia