Home / Actual / Echipa de fotbal a celor de la Electroprecizia Electrical Motors, locul a II-lea in finala UEFCO – Campionatul National de Fotbal Corporatist Brasov.

Echipa de fotbal a celor de la Electroprecizia Electrical Motors, locul a II-lea in finala UEFCO – Campionatul National de Fotbal Corporatist Brasov.

Echipa de mini-fotbal a celor de la Electroprecizia Electrical Motors au obținut locul 2 în finala UEFCO – Campionatul National de Fotbal Corporatist Brasov🏆⚽️

Maturitatea și unitatea echipei s-au simțit în abordarea meciurilor, iar acest lucru i-a adus pe săceleni mai aproape de rezultatele pe care și le-au propus.

”Această experiență a legat și mai mult relația de prietenie dintre membrii echipei și ne-a demonstrat, încă o dată, că putem ajunge departe doar dacă lucrăm împreună.

Echipa Electroprecizia Holding le urează mult succes în continuare și cât mai multe rezultate de top!”, spune postarea celor de la Electroprecizia Holding.

În grupele competiției, cei de la Electroprecizia Electrical Motors s-au clasat pe locul al doilea cu 6 puncte, după Total Energies, dar înaintea celor de la Accenture si Olympus.

În semifinale, fotbaliștii săceleni i-au zdrobit cu 5-0 pe cei de la IBM, însă în finală adversarul de la Kronospan s-a dovedit prea puternic (2-5).

(VIDEO) Ursul în amiaza mare în curtea unei case din Săcele. Replica de la Primărie: Sunați la 112! – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia