Home / Actual / După 8 ani de la prima promisiune, actuala administrație anunță finalizarea unei creșe

După 8 ani de la prima promisiune, actuala administrație anunță finalizarea unei creșe

Din această toamnă, pentru prima dată după 1990, Săcelele va avea creșă. Aceasta se va deschide în fosta clădire a Centrului de Zi, din cartierul Ștefan cel Mare.

Lucrările de recompartimentare au fost finalizate, iar noua creșă are o capacitate de 40 de locuri și se întinde pe o suprafață de 1075 mp. Lucrările au presupus modificarea arhitecturii interioară în proporție de 83,28%, înlocuirea 100% a instalațiilor de încălzire, sanitare, electrice, a sistemului de detecție și semnalizare incendiu.

Creșa nr. 1 este dotată cu săli de joacă, dormitoare, bucătărie și spălătorie proprii, cabinet medical, spații administrative, și va avea o structură de personal formată din 17 persoane.

În ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 13 iulie a fost aprobat proiectul de hotărâre prin care noua creșă – Creșa nr.1 Săcele a fost arondată Școlii Gimnaziale nr 1 Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia