Home / Actual / Dotarea celor de la Servicii Săcelene s-a îmbogățit cu alte 5 autobuze

Dotarea celor de la Servicii Săcelene s-a îmbogățit cu alte 5 autobuze

Servicii Săcelene SRL a achiziționat luna acesta 5 autobuze VOLVO, articulate, cu 4 uși.

Acestea au o capacitate cilindrică de 7284 cm3, sunt dotate cu motoare EURO3 cu filtru de particule și au o capacitate de 162 de locuri, 44 pe scaune și 118 în picioare.

De asemenea, toate cele 5 autobuze sunt dotate cu rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități.

“Am achiziționat aceste autobuze la un preț excelent și credem că sunt un plus calitativ insemnat”, spune directorul Viorel Mormoloc.

Din anul 2016 municipalitatea a început un program de înlocuire a actualei flote de autobuze a SC Servicii Săcelene SRL, care are un indice de uzură foarte ridicat, existând mașini chiar și din anii 80.

Din anul 2016 până în această lună au fost achiziționate 10 mijloace de transport cu an de fabricație după anul 2000, care se prezintă în condiții bune și care pot asigura un confort sporit călătorilor.

Totodată reamintim că din luna ianuarie a acestui an pe lângă cursele obișnuite pe traseul Garaj – Poienelor, există o nouă cursă Gârcini – Poienelor, care are ca scop decongestionarea celorlalte curse și realizarea unui flux de transport optim pentru persoanele care muncesc în municipiu Brașov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia