Home / Actual / Dosar penal după ce un bărbat din Săcele și-a agresat fizic bunicii

Dosar penal după ce un bărbat din Săcele și-a agresat fizic bunicii

Cruzime fără margini! Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “amenințarea”, spune Transilvania365.ro

În fapt, la data de 03 octombrie 2021, în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Săcele, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către nepotul său.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că nepotul bărbatului l-ar fi agresat fizic pe bunicul său și l-ar fi amenințat cu acte de violență.

De asemenea, bărbatul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență și pe bunica sa.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, conform sursei citate

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

O femeie din Săcele, condamnată la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativa de omor

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia