Home / Actual / Domeniul Dâmbu Morii face pregătiri pentru a primi din nou oaspeți

Domeniul Dâmbu Morii face pregătiri pentru a primi din nou oaspeți

In curând vă așteptăm să ne bucurăm de cea mai frumoasă experiență împreună într-un cadru curat, igienic și în siguranță!

Domeniul Dambu Morii a rămas proactiv în această perioadă și pe lângă pregătirea noilor servicii, oferte, flexibilitate de anulare a rezervarilor vom pune in aplicare si ne vom pregati permanent pentru a respecta si implementa proceduri noi de igiena, curățenie, siguranță/sănătate și securitate.

Vor există proceduri clare de control și prevenție a stării de sănătate a personalului. Tot personalul va fi testat medical periodic și vor respecta proceduri noi (ex. monitorizarea temperaturii corporale în timpul orelor de lucru) se va respecta distanta fizica si sociala .

Activitatea personalului se va desfasura in cea mai mare siguranta, personalul din bucatarie vor purta pe toata durata orelor de program, manusi, masti, halate de unica folosinta, iar spatiul va fi dezinfectant in totalitate la fiecare 3 ore.

Personalul de servire va folosi permanent dezinfectant,va purta si servi permanent cu manusi unica folosinta, va purta masca unica folosinta.

Spatiile deschise vor fi pregatite conform normele de distantare sociala/fizica .
Mesele vor fi amplastate cu o distanta de 2 m intre ele si vor fi dezinfectante dupa fiecare plecare a clientilor.

Dezinfectam meniurile, notele de plata si POS-ul bancar dupa fiecare utilizare.

Grupurile sanitare vor fi pregatite pentru a respecta toate normele de igiena, curățenie si siguranță medicala.

Deci vom fi pregatiti, vom fi responsabili pentru a respecta normele medicale si a proteja sanatatea dumneavostra.

Drumul Săcele – Doftana va avea două benzi de circulaţie şi o lăţime de opt metri

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia