Home / Actual / Doi cetăţeni din Republica Moldova depistați la Săcele cu sedere ilegală în România

Doi cetăţeni din Republica Moldova depistați la Săcele cu sedere ilegală în România

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Braşov au efectuat marţi un control cu forţe proprii pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza de competenţă.

Astfel, în cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de la imigrări au depistat, cu şedere ilegală, pe raza municipiului Săcele, doi cetăţeni din Republica Moldova, soţ şi soţie, cu vârste de 36 şi 42 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că străinii au intrat legal pe teritoriul României, însă, la expirarea perioadei legale de şedere, nu au părăsit ţara noastră.

Ca urmare a celor constatate, pe numele străinilor au fost emise decizii de returnare, prin care sunt obligaţi să părăsească teritoriul ţării în termen de 15 zile, fiind, totodată, sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 1.600 lei.

De aemenea, la ieşirea din ţară, va fi aplicată interdicţia de a mai intra în România, pentru o perioadă de un an de zile.

sursa: bzb.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia