Home / Actual / Doi bărbaţi din Săcele, respectiv Tărlungeni au fost prinşi la furat departe de casă. Paguba este însemnată

Doi bărbaţi din Săcele, respectiv Tărlungeni au fost prinşi la furat departe de casă. Paguba este însemnată

Chiar în prima zi din 2019, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au fost sesizați cu privire la faptul că în aceeași zi, două persoane ar fi pătruns într-o locuință din localitatea Perșani de unde ar fi sustras o sumă de bani.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a confirmat cele sesizate, stabilind faptul că suma sustrasă este de aproximativ 18.000 lei.

Polițiștii au reușit identificarea și depistarea autorilor infracțiunii, aceștia fiind doi bărbați cu vârste de 31 de ani și 42 de ani din localitatea Tărlungeni, respectiv din municipiul Săcele.

Aceștia au fost reținuti pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov, iar ulterior instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în vederea probării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.

sursa realitateadebrasov.net

Pumni în cap pentru un telefon! Un tânăr din Săcele l-a tâlharit pe un altul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia