Home / Actual / Din nou alcoolul la volan prin Săcele! De data aceasta un bărbat la orele dimineții pe B-dul George Moroianu

Din nou alcoolul la volan prin Săcele! De data aceasta un bărbat la orele dimineții pe B-dul George Moroianu

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 06.40, în cadrul unei acțiuni pe linie rutieră, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 58 ani, care conducea un autovehicul pe bulevardul George Moroianu din municipiul Săcele, județul Brașov.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,46 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia