Home / Actual / Despre politică, viaţă personală şi oameni fără suflet: “Suntem conduşi de oameni fără Dumnezeu la Săcele”

Despre politică, viaţă personală şi oameni fără suflet: “Suntem conduşi de oameni fără Dumnezeu la Săcele”

Suntem conduşi de oameni fără Dumnezeu la Săcele, înconjuraţi de slugi fără suflet şi fără discernământ. 

Cu toţii sunt construiţi şi modelaţi ulterior după chipul şi asemănarea şefului lor de partid şi de primărie: aroganţi, superiori şi foarte agresivi!

Săcelenii nu meritau o astfel de soartă, de a fi conduşi de o asemenea haită de indivizi fără scrupule. 

În data de 7 septembrie, slugile lui Virgil Popa au publicat un material de “presă” în care m-au acuzat că am boicotat o şedinţa de îndată din 6 septembrie cu scopul de a bloca “dezvoltarea oraşului nostru”.

Este o minciună a PSD-ului pe care NU am de gând să o înghit şi nu trebuie să o înghiţiţi nici voi!

ADEVARUL ţine de intimitatea mea şi a familiei mele, pe care nu mi-am dorit-o expusă public, dar acum NU am de ales din cauza acestor indivizi fără ruşine!

În noaptea de 5 spre 6 septembrie, soţia mea a născut un băieţel. Deşi sosit pe lume prematur, atât mama cât şi bebeluşul sunt din fericire sănătoşi. Însă emoţiile au fost mari! 

Aşa cum ar fi făcut orice om normal de pe lumea asta, mi-am petrecut ziua de 6 septembrie alături de soţia mea, dar şi pe drumuri continue între casă şi maternitate. 

Pentru cei din PSD, oameni fără inima şi fără minte, absenţa mea motivată a fost un prilej perfect de a mai arunca o minciună în spaţiul public, aceea că eu am “boicotat” sedinţa. 

Dacă voi, săcelenii, doriţi ca acest oraş să fie administrat în continuare de asemenea indivizi, nu este nicio problemă! 

Rămâneţi cu ei, iar când veţi fi rău trataţi, aşa cum deja au fost agresaţi administrativ şi alţi săceleni, să vă aduceţi aminte de cuvintele mele:

“Suntem conduşi de oameni fără Dumnezeu la Săcele”

Dacă vă doriţi altceva … avetţ arma votului … doar că trebuie să mai inghiţiţi până în 2020!

Ciprian Sterpu,

Consilier Local PNL Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia