Home / Actual / Descindere a polițiștilor în cartierul Gârcini, într-un dosar cu un prejudiciu de peste 30.000 de lei

Descindere a polițiștilor în cartierul Gârcini, într-un dosar cu un prejudiciu de peste 30.000 de lei

Poliţiştii din Brașov au efectuat joi – 19 octombrie –  6 percheziţii într-un dosar penal în care au fost reținute 5 persoane prinse în flagrant delict după ce au pătruns prin efracție într-o societate comercială din municipiul Brașov, de unde au sustras mai multe bunuri și sume de bani. Valoarea prejudiciului este de 30.000 lei.

În urma administrarii probatoriului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, împotriva celor cele cinci persoane a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 ore.

Au fost puse în executare un număr de șase autorizații de percheziție domiciliară în municipiul Săcele – Cartier Gârcini, aceleași persoane fiind suspectate și de comiterea  altor infracțiuni de furt din societăți comerciale și locuințe, săvârșite în cursul anului 2018.

Cei 5 inculpați vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile procedurale au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale, iar la punerea în executare a autorizațiilor de percheziție au participat și jandarmii Grupării Mobile din Brașov”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov

sursa foto BrasovTV.com

Excavarile de pe strada Mihai Eminescu au scos la iveală ceva vechi şi interesant la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia