Home / Actual / ”Deranjul” cu contractele de salubritate dă roade. A crescut numărul acestora la Săcele

”Deranjul” cu contractele de salubritate dă roade. A crescut numărul acestora la Săcele

O  acțiune importantă a Primăriei Municipiului Săcele este cea începută în luna aprilie care constă în actualizarea evidențelor contractelor de salubritate ale locuitorilor din Săcele.

Acest lucru este necesar deoarece la nivelul municipiului la o populație de 37.000 de locuitori, doar cca. 15.000 aveau încheiate contracte cu operatorul de salubritate.

De la demararea acestei acțiuni și până în prezent 313 de contracte noi pentru un număr de 837 de persoane, și 579 de acte adiționale pentru un număr de 622 de persoane, deci în total 1459 de persoane au un contract nou de salubritate.

În perioada următoare, administrația va demara o nouă acțiune de actualizare a evidențelor contractelor de salubritate, de dată aceasta la blocurile care nu fac parte din asociațiile de proprietari.

De asemenea, până la această oră s-au încheiat 30 de contracte de salubritate și în cartierul Gârcini. Acțiunea privind încheierea contractelor de salubritatea în cartierul Gârcini se va desfășura în permanență prin sprijunul Asociației Gal Gârcini.

conform comunicat Primăria Municipiului Săcele

Viceprimarul Géczi confirmă jignirea din Consiliul Local: ”Un coleg consilier s-a exprimat folosind termenul de ”proști”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia