Home / Actual / De-ale PSD-ului! Cum a organizat o firmă din panificaţie şi morărit un concert simfonic la Săcele! Cu 21.000 lei, bani publici!

De-ale PSD-ului! Cum a organizat o firmă din panificaţie şi morărit un concert simfonic la Săcele! Cu 21.000 lei, bani publici!

Bucuresti – Sector 5 – august 2018: Directorul Centrului Cultural este demis de primarul Florea chiar în preziua cântărilor de 700.000 de euro! Aceasta sesizase că se aranjează ”Zilele Sectorului 5”.

Prima neregulă pe listă: Firma care cîștigase achiziția nu putea să se înscrie! Pentru că era o firmă de curățenie, nu de evenimente culturale, cum prevedea legea!

Săcele – decembrie 2017: 

Primăria Municipiului Săcele intenţionează să organizeze un concert simfonic de Crăciun sub titulatura “X-mas in town”, porneşte procedura de achiziţie publică, iar firma SC Cerrom Experience SRL din Braşov primeşte contractul pentru suma de 21.000 lei.

Cam cât 5 piese de teatru, adaugăm noi!

Evenimentul are însă şi taxa de intrare, 25 de lei, dar nu şi mare căutare la public, în sală fiind prezente aproximativ 100-120 de persoane, multe dintre ele beneficiare ale unor invitaţii gratuite primite din partea Primăriei Municipiului Săcele. 

Iată mai sus achiziţia conform SEAP

Surpriză însă, Cerrom Experience, firma organizatoare, are ca principal obiect de activitate fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie (conform site-ului Ministerului de Finante), nicidecum organizarea de evenimente culturale.

Evenimentul în sine nu a fost unul reuşit, chiar dacă din punct de vedere calitativ se anunţa atractiv. Suma mare cheltuită, numărul mic de participanţi şi “promovarea subţire”, făcută la alibi, stau mărturie.

Puţinii spectatori prezenţi în sală la acest eveniment îşi amintesc în primul rând de frigul îndurat în timpul spectacolului.

“Am simţit milă pentru cei de pe scenă, le vedeam pe doamnele instrumentiste îmbracate în rochii de gală cu braţele dezvelite, îndurând un frig cumplit, iar noi în sală stăteam cu gecile şi fularele pe noi”, rememorează un martor al momentului.

Un succes de casă al administraţiei PSD! De casă de marcat fiscală!

Citeste mai jos despre cum a fost dupa prima zapada din acest sezon de la ↓Sacele↓

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia