Home / Actual / Cursa Wizz-Air de la Londra la Brașov a sosit cu călători la 100% din capacitate

Cursa Wizz-Air de la Londra la Brașov a sosit cu călători la 100% din capacitate

În această dimineață, la ora 11.30, Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav a primit cu bucurie prima aeronavă a companiei Wizz Air.

A fost o aterizare deosebită, plină de emoție și entuziasm, întrucât a marcat începutul unei noi etape în dezvoltarea infrastructurii aeroportuare din zona Brașovului.

Aeronava care a aterizat este un Airbus A321, unul dintre cele mai moderne și performante avioane din flota Wizz Air.

Cu o capacitate de 210 pasageri, acest zbor a adus oameni din diferite colțuri ale Europei pe aeroportul Brasov. Întâmpinarea a fost una specială, cu tunuri de apă care au salutat sosirea avionului și au transmis un mesaj de bun venit către toți cei prezenți. 

Wizz Air este cea de-a doua companie aeriană de linie care va opera curse regulate de pe Aeroportul Brașov. În curând, vor fi disponibile zboruri săptămânale către Londra și Dortmund, două destinații extrem de populare și solicitate de către pasageri. În acest fel, Aeroportul Brașov devine un punct de plecare și sosire pentru călătorii care doresc să exploreze aceste orașe fascinante și să se bucure de toate facilitățile oferite de Wizz Air.

Programul zborurilor către Londra este unul flexibil și adaptat nevoilor pasagerilor. Astfel, zborurile vor fi operate lunea, miercurea și vinerea, oferind astfel posibilitatea de a alege cea mai potrivită zi pentru călătoria lor. 

În plus, locuitorii din Brașov și împrejurimi au acum opțiunea de a călători spre Londra și cu ajutorul companiei Dan Air. Această companie operează curse de la Brașov de luni până vineri și oferă și alte destinații populare, precum Roma, Stuttgart, Nurnberg, Madrid, Barcelona, Bruxelles și Valencia. Astfel, pasagerii au mai multe variante de zbor și pot alege cea mai convenabilă și potrivită opțiune pentru călătoria lor.

Într-o veste recentă, reprezentanții companiei Dan Air au anunțat lansarea a trei noi zboruri directe din Brașov către Paris, Oslo și Dubai. Aceste rute vor fi operaționale începând cu luna noiembrie și vor aduce noi oportunități de călătorie pentru pasagerii din Brașov și din întreaga regiune. 

În același timp, continuă să fie disponibile și cursele charter către Antalya și Heraklion. Aceste destinații sunt ideale pentru călătorii în căutare de soare, plajă și relaxare. Aeroportul Brașov oferă astfel o gamă variată de opțiuni pentru călătorii de toate vârstele și preferințele.

Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav este un loc în plină dezvoltare, care oferă posibilitatea de a călători în destinații naționale și internaționale. 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia