Home / Actual / Cu susținerea administrației, demersul Fincodrum de a muta stația de asfalt la Săcele continuă

Cu susținerea administrației, demersul Fincodrum de a muta stația de asfalt la Săcele continuă

Sedinta Comisiei  Tehnice de Amenajarea Teritoriului si Urbanism ce a avut loc in data de 14 iulie la Centrul Multicultural și Educațional Săcele confirma ca demersurile Fincodrum de a muta statia de asfalt din Bartolomeu pe raza administrativ teritorială a UAT Săcele continuă.

Astfel, comisia a luat în discuție avizul de oportunitate PUZ Stație asfalt, birouri, strada Rampei, Municipiul Săcele, PUZ inițiat de SC Fincodrum SA.

Opiniile membrilor comisiei au fost exprimate cu precădere despre legalitatea din punct de vedere urbanistic a PUZ-ului.

Cei prezenți au considerat ca investiția este binevenită, iar locația aleasă este cea mai bună din perspectiva municipiului Săcele. Asta deoarece, spun acestia, este departe de zona locuită a orașului Săcele, în intravilanul industrial din CET.

Vă reamintim că în jurul acestui obiectiv industrial s-a creat o întreagă poveste în zona Bartolomeu, acolo unde locuitorii, sătui de poluarea aerului, au strâns semnaturi pentru închidere și chiar au ieșit la proteste.

Ulterior instanţa a respins cererea de chemare în judecată formulate de SC FINCODRUM SA, în contradictoriu cu Primăria Braşov şi Agenţia pentru Protecţia Mediului, după ce acestea din urmă au refuzat avizele de prelungire a activităţii staţiei, în decembrie 2020.

Complex turistic din Săcele angajează pe mai multe posturi

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia