Home / Actual / Criza coronavirus: O persoană este izolată la domiciliu în Municipiul Săcele.
fotomontaj Saceleanul.ro

Criza coronavirus: O persoană este izolată la domiciliu în Municipiul Săcele.

La nivelul Municipiului Săcele există la acestă oră 1 persoană izolată la domiciliu.

Persoana, originară din Tulcea, este recent venită din Italia și a venit în vizită la fiul ei la Săcele, deoarece acesta a suferit un accident de muncă. Primăria Municipiului Săcele îi asigură hrana și toate cele necesare.

Deasemenea, Primăria Municipiului Săcele a dispus o serie de măsuri specifice prevenirii virusului COVID-19 în conformitate cu reglementările DSP Brașov și ale Prefecturii Brașov.

Astfel, în clădirile Primăriei Municipiului Săcele s-au montat aparate cu gel dezinfectant, activitatea Centrului Multicultural și Educațional Săcele a fost suspendată pe perioada 11- 22 martie, iar la Spitalul Municipal Săcele și Policlinica Municipală s-au luat o serie de măsuri specifice.

Primăria Municipiului Săcele a alocat resurse financiare către unitățile de învățământ din municipiul nostru pentru a putea achiziționa cele necesare pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Activitatea Centrului Multicultural și Educațional Săcele este suspendată pe perioada 11 martie – 22 martie.

Îngrijorător! 45,72% din vehiculele controlate de RAR aveau deficiențe tehnice majore și/sau periculoase

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia