Home / Actual / COVID-19: Cifre în ușoară creștere la Săcele, dar nimic alarmant deocamdată
fotomontaj Saceleanul.ro

COVID-19: Cifre în ușoară creștere la Săcele, dar nimic alarmant deocamdată

În Municipiul Săcele, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 3 persoane se află în autoizolare și monitorizate la domiciliu, iar 6 persoane se află în carantină.

La data de 10 mai în județul Brașov, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, 235 de persoane sunt în carantină și 198 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu.

Precizăm că informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate și numărul de teste COVID-19 efectuate se fac doar de la nivel central, prin Grupul de Comunicare Strategică.

Reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile din surse oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – ‪0800.800.358‬. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, ci o linie telefonică alocată strict pentru informarea populației cu privire la COVID-19.

Qatar Airways oferă 100.000 bilete gratuite personalului medical din lumea întreagă

(VIDEO) Zestrea Săceleană a făcut cinste meleagurilor mocănești la “Românii au talent”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia