Home / Actual / Controale ale polițiștilor săceleni în trafic: 2 permise reținute pentru alcool și 6 sancțiuni pentru viteză excesivă

Controale ale polițiștilor săceleni în trafic: 2 permise reținute pentru alcool și 6 sancțiuni pentru viteză excesivă

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Săcele, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Rutier Brașov, au organizat și desfășurat, în data de 1 mai a.c., o acțiune, în urma căreia au reținut două permise de conducere pentru consum de alcool.

Acțiunea a urmărit identificarea conducătorilor auto care încalcă regimul de viteză și conducerea vehiculelor sub influența alcoolului, astfel prevenindu-se accidentele rutiere grave, ce au drept cauze generatoare aceste încălcări ale normelor rutiere.

În cadrul acțiunii, 85 de conducători auto au fost testați pentru consumul de alcool, iar pentru 2 dintre aceștia s-a dispus măsura sancționării contravenționale și a reținerii permisului de conducere, întrucât se aflau sub influența alcoolului.

De asemenea, polițiștii au aplicat alte șase sancțiuni pentru încălcarea regimului legal de viteză, amenzile aplicate fiind, în total, de 3.480 de lei.

Spitalul Municipal Săcele organizează concurs pentru kinetoterapeut, nutriționist și asistent medical principal balneofizioterapie – Saceleanul

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia