Home / Actual / Construcții Erbașu a început organizarea de șantier pentru modernizarea Brădet – Valea Doftanei

Construcții Erbașu a început organizarea de șantier pentru modernizarea Brădet – Valea Doftanei

Veste bună! A început organizarea de șantier pentru modernizarea Drumului Județean Câmpina-Săcele, antreprenorul Construcții Erbașu urmând să intre în teren de luna viitoare, după ce primește Autorizația de Construire, conform informațiilor Economedia.

La peste un an de la semnarea contractului pentru construirea și modernizarea DJ 102 I Câmpina-Săcele, prezentat ca o alternativă pentru aglomerația de pe DN 1 Valea Prahovei, șantierul începe în această vară cu o durată contractuală de 3 ani pentru execuție.

Anterior, autoritățile locale, estimau începerea lucrărilor în martie-aprilie, dar au fost întârzieri din cauza procedurilor pentru exproprieri.

Reabilitarea şi modernizarea DJ 102I Valea Doftanei, judeţul Prahova – Brădet, judeţul Braşov înseamnă refacerea totală a 12,4 km aflaţi pe teritoriul administrativ al judeţului nostru şi a 13,2 km situaţi în judeţul vecin.

Deși a promis, primarul Popa Virgil tot nu vrea să ajute proiectul de modernizare al drumului județean Brădet (Săcele) – Valea Doftanei (Câmpina) – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia