Home / Actual / Conducerea Preciziei Săcele apreciază apariția noilor echipe în Liga a IV-a

Conducerea Preciziei Săcele apreciază apariția noilor echipe în Liga a IV-a

Aurel Barbuta, “probabil cel mai bun manager de club din Liga  IV-a”, așa cum îl alintă apropiații, și-a schimbat opinia referitoare la înscrierea echipelor nou înființate direct in Liga a IV-a si nu in Liga a V-a (ultima), asa cum spune regulamentul AJF Brașov.

Dacă acum 2 ani, conductorul clubului sacelean a facut un mare scandal cand a fost vorba ca AS SR Brasov sa fie primita in Liga a IV-a, acum, cand (din nou) nou infiintata CSM Corona Brasov are aceasta intentie, Barbuta este impaciuitor si chiar intelegator.

Conform unui material publicat de Monitorul Expres, managerul Preicizie Sacele a declaart ca “cei de la CSM Braşov Corona au susţinerea Primăriei şi Consiliului Braşov, este un proiect serios şi de aceea eu spun că este benefic pentru fotbalul braşovean. A sosit timpul să punem cu toţii umărul la susţinerea fotbalului braşovean şi eu cred că acest club poate face performanţă”

O opinie contrastanta cu declaratiile razboinice de pana acum, in special cu cele fata de AS SR Brasov, de unde deducem logic ca Aurel Barbuta nu a considerat proiectul SR-ului ca fiind unul serios.

Liga a IV-a capata sustanta. Mai multe echipe cu pretentii in sezonul 2019-2020

In alta ordine de idei, Liga  IV-a de sezonul viitor se anunta foarte interesanta si mult mai valoroasa. Olimpic Zaresti, Precizia Sacele, Inter Cristian, Ciucasul Tarlungeni, AFC Harman (fost Liga a III-a), Cetatenii Ghimbav, ACS Steagu Ros, ACSM Codlea sau nou infiintata CSM Corona Brasov fiind echipele cap de afis.

Pe 20 iulie, Precizia Sacele se va intalni in meci amical chiar cu divizionara de liga a treiaAS SR BRasov, intr-un test pe stadionul Silviu Ploiesteanu, incepand cu orele 11.30

foto cover Google Nova TV

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia