Home / Actual / Bărbatul care și-a incendiat concubina însărcinată la Săcele și-a recunoscut fapta. Ce au decis judecătorii în privința lui?

Bărbatul care și-a incendiat concubina însărcinată la Săcele și-a recunoscut fapta. Ce au decis judecătorii în privința lui?

Cazul bărbatului ce și-a incendiat concubina însărcinată în vârstă de 17 ani a șocat o comunitate întreagă prin amploarea violenței lui.

Magistrații Tribunalului pentru Minori și Familie din Brașov au decis arestarea preventivă a individului de 22 de ani care este acuzat că și-a stropit iubita cu o substanță inflamabilă și i-a dat foc.

Acesta și-a recunoscut fapta, iar judecătorul a decis arestarea lui preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Brașov.

Victima a ajuns ieri în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, după ce se pare că acesta i-a dat foc la propriu.

În aceeași zi, o echipa formată din procuror de la Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov si politisti de investigații criminale l-a depistat cu rapiditate pe bărbatul care părăsise domiciliul imediat după comiterea faptei.

Grand Fitness deschide club la Săcele pe 1000 mp dedicați sportului și wellness-ului

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia