Home / Actual / La Săcele se înființează comisia de lucru privind verificarea scriptică și faptică a realizării în condiții de legalitate a construcțiilor

La Săcele se înființează comisia de lucru privind verificarea scriptică și faptică a realizării în condiții de legalitate a construcțiilor

Primăria Municipiului Săcele anunță înființarea, prin dispoziție de primar, a unei comisii de lucru specializată privind verificarea scriptică și faptică a realizării în condiții de legalitate a construcțiilor de orice gen.

Comisia s-a înființat în urma multitudinii de solicitări de eliberări de autorizații de construire în vederea intrării în legalitate, înregistrate în ultima perioadă, a lipsei de personal de specialitate pentru realizarea unui control eficient asupra construcțiilor și a necesității verificării și monitorizării acestora.

Din comisie vor face parte membrii ai Direcției Urbanism, Poliție Locală, Serviciului Fond Funciar, Registrul Agricol, Cadastru și Biroului Juridic.

Comisia va analiza toate cazurile de acest fel din Municipiu și va propune soluții pentru fiecare zonă în parte.

Peste 1.877.000 lei vor fi investiți de Primăria Săcele în zona Gârcini.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia