Home / Actual / Clubul Lions Brașov a donat cutii de lapte praf și secției de pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Săcele

Clubul Lions Brașov a donat cutii de lapte praf și secției de pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Săcele

După ce a sprijinit deja Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Sacele, Clubul Lions Brasov continua donatiile de lapte praf cu vitamine și minerale HIPP 3 Bio Combiotik, atat de important in cresterea si dezvoltarea copiilor.

Ultimul transport a fost donat la Spitalul Municipal Săcele, Secția Pediatrie si a constat in 126 cutii de lapte praf 800 grame.

Lions Club Brasov continua Campania Dar din Dar se face Rai pe toata perioada lunii decembrie.

Clubul Lions Brasov a primit 2 paleti cu 378 de cutii de lapte praf cu vitamine și minerale HIPP 3 Bio Combiotik, ambalat în cutii aluminizate de 800 g.

Acest lapte praf a fost distribuit in mod egal la Spitalul de Copii Brasov (126 de cutii), la Directia Generală de Asistență Socială Brasov(126 de cutii) si la Directia Generală de Asistență Socială Sacele (126 de cutii) pentru a ajunge la copiii mai putin norocosi.

Totul s-a realizat prin eforturile Lion Camelia Coman Zarescu și ale Lion Catalin Zarescu – Clubul Lions Bucureşti Decan si cu spijinul Ordinului Militar Teuton – un vechi Ordin German cu care Districtul Lions 124 România colaboreaza, s-a primit o donație cu 33 de paleți de lapte praf HIPP 3. Cei 33 de paleți au fost distribuiți catre cluburile Lions din țară.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia