Home / Actual / Clientă, despre produsele Farmaciei Precizia: “Recomand pentru prima oară în viața mea un produs, dar chiar MERITĂ”

Clientă, despre produsele Farmaciei Precizia: “Recomand pentru prima oară în viața mea un produs, dar chiar MERITĂ”

“Într-adevăr acest set minune pt acnee este un produs care da rezultate.

Recunosc nu am crezut ca este atât de eficient deoarece am fost la 3 dermatologi buni, chiar de renume si degeaba, fără rezultat… Asta, in conditiile in care eu nu aveam o problemă mare cu coșurile sau vreo acnee mai avansată pur si simplu niste coșuri albe sub piele si puncte negre rareori câte unul mai mare…si chiar și așa cele 3 tratamente date de ei nu au avut aproape nici un rezultat. In schimb tarife mari si produse scumpe.

Am văzut acest set pe Facebook, am citit cometarile si am zis sa incerc.

În momentul în care mi-au ajuns produsele acasă si am văzut unguentul am zis: asta este salvarea mea, deoarece in urma cu 8 ani am mai avut o perioadă de genul si am mers la un dermatolog in varsta care mi-a dat tot un produs asemănător, făcut in laboratorul unei farmacii si am avut rezultate.

Tratamentul anti-acneic de la Farmacia Precizia il folosesc de 5 zile si aproape mai bine de jumătate de față curată…

La început ies pur si simplu din pori aceste coșuri atât negre, cât și celelalte după care ușor, ușor se usucă si dispar.

Recomand pentru prima oară în viața mea un produs, dar chiar merita RECOMANDAT!!!!

Cine l-a folosit cred ca este de aceeași părere. Usucă un pic fața, dar aceasta să fie ultima problema… O hidratam după tratament și scăpăm de această problemă cu adevărat urâtă.”

Despre Tratamentul complet antiacnee Farmacia Precizia

Pasul 1 – dimineața se curăță tenul cu Loțiunea de față
(indicată pentru curățarea tenului gras, acneic, cuperozic și are un efect keratolitic, anticuperozic)

Pasul 2 – ziua se folosește Crema pentru ten gras
(o cremă ușoară, confortantă, a cărei formulă se bazează pe ingrediente antiiritante și calmante, ceea ce o face potrivită pentru persoanele care au tenul gras sau mixt. Crema pentru ten gras conține ulei de jojoba, mușețel și hamamelis. Mușețelul are un efect calmant și antiinflamator, util pentru igiena și îngrijirea pielii iritate și hamamelis are un efect astringent, tonic și calmant)

Pasul 3 – seara se aplică Loțiunea antiacneică
(are un efect astringent, calmant, răcoritor și cicatrizant și este indicată pentru acneea severă și pielea seboreică)
Pasul 4 – noaptea se lasă Unguentul antiacneic să acționeze
(indicat în acneea juvenilă și acneea seboreică, are un efect cicatrizant, anitimicotic, antiinfecțios, antiinflamator, antimicrobian și sicativ)

Aceasta poate fi comandat urmând link-ul de mai jos.

Tratament complet antiacnee

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia