Home / Actual / Circulația pe B-dul Brașovului, tronsonul cuprins între str. Nicolae Iorga și Valea Cernatului, ramane inchisa

Circulația pe B-dul Brașovului, tronsonul cuprins între str. Nicolae Iorga și Valea Cernatului, ramane inchisa

BULEVARDUL BRAȘOVULUI (tronson cuprins între str. Nicolae Iorga și Valea Cernatului) RĂMÂNE ÎNCHIS CIRCULAȚIEI PENTRU FINALIZAREA LUCRĂRILOR DE ASFALTARE.

Datorită unor probleme de natură tehnică și pentru respectarea tehnologiilor de lucru, lucrările de asfaltare pe tronsonul de mai sus vor continua și în cursul zilei de sâmbătă, 13 octombrie 2018.

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor, pe acest tronson este interzis accesul tuturor vehiculelor (cu excepția riveranilor), circulația fiind deviată pe străzile laterale.

De asemenea, transportul în comun va continua să circule pe traseul deviat, cu menținerea stației de la ”HOTAR” la adresa str. Ciucaș nr.4-6 (pentru sensul de mers Brașov-Săcele (Garaj) și respectiv Bd. Brașovului nr.102 (pentru sensul de mers Săcele (Garaj)-Brașov).

Municipiului Săcele a preluat administrarea blocului de locuințe A.N.L din Electroprecizia. S-a votat şi lista de repartizare a acestor locuinţe

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia