Home / Actual / Ciprian Sterpu, vicepreședinte Consiliul Județean Brașov: Cu sprijinul specialiștilor din domeniu, Strategia sectorială de sănătate a Județului Brașov a fost actualizată

Ciprian Sterpu, vicepreședinte Consiliul Județean Brașov: Cu sprijinul specialiștilor din domeniu, Strategia sectorială de sănătate a Județului Brașov a fost actualizată

Săptămâna trecută am participat la consultarea specialiștilor privind dezvoltarea domeniului medical din judeţul Braşov, în cadrul demersului de actualizare a Sănătăţii din Strategia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov 2021-2030.

Am prezidat alături de doamna deputat Cristina-Agnes Vecerdi, de domnul preşedinte al Consiliului Judetean Brasov Todorica Serban, de doamna director executiv al CJ Bv Adelina Văsioiu, de doamna director al ADDJB Luciana Gliga şi de domnul doctor Marius Neculoiu, în prezenţa profesioniştilor din sănătate, reprezentanţi ai Facultăţii de Medicină din Braşov, managerilor, directorilor medicali, membrilor Consiliului Medical ai spitalelor aflate sub autoritatea Consiliului Judeţean Braşov.

Scopul acestei informări a fost de a valida, de a completa direcţiile şi măsurile propuse, astfel încât sistemul de sănătate din judeţul Braşov să fie performant şi să răspundă nevoilor comunităţii şi al celor implicaţi în actul medical.

Consiliul Judeţean Braşov s-a angajat în acest demers din nevoia de a dezvolta sistemul medical braşovean pentru a asigura accesul la îngrijiri de calitate, inovaţie medicală şi o mai bună rezilienţă în faţa provocărilor de sănătate.

Recunoaşterea nevoii de evoluţie este primul pas în schimbare. Pentru a realiza schimbări efective, este nevoie de acţiuni concrete. Dorinţele se transformă în rezultate atunci când sunt susţinute de eforturi şi angajament.

Apreciez implicarea activă a tuturor celor prezenţi, a Casei de Asigurări de Sănătate, Direcţiei de Sănătate Publică, Colegiului Medicilor şi asociaţiilor medicilor de familie din judeţul Braşov şi tuturor celor care au fost implicaţi în acest demers!

Le mulțumesc celor ce au participat direct sau indirect la actualizarea Strategiei Sectoriale de Sănătate a Județului Brasov.

sursa cipriansterpu.ro

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia