Home / Actual / Cine sunt Aslan și Amalia și de când pot fi ei văzuți la Zoo Brașov?

Cine sunt Aslan și Amalia și de când pot fi ei văzuți la Zoo Brașov?

Începând de astăzi 27 noiembrie 2021, cele două noi exemplare de leopard al zăpezilor sunt expuse publicului.

Această specie a lipsit din colecția grădinii zoologice timp de aproximativ un an și jumătate, după ce Jammu, masculul în vârstă de aproape 15 ani, a decedat în august 2020 din cauza vârstei înaintate.
După o perioadă în care, în colaborare cu coordonatorul programului EEP pentru această specie, Zoo Brasov a așteptat ca aceste animale să devină disponibile pentru transfer, Aslan și Amalia, un mascul și o femelă având ambii vârsta de cinci ani și jumătate, au ajuns la Zoo Brașov la începutul lunii noiembrie, fiind aduși de la Zoo Chorzow din Polonia.

Perioada obligatorie de carantină și adaptare la noul mediu a trecut fără niciun fel de probleme, iar Aslan și Amalia sunt pregătiți să fie admirați de vizitatorii de toate vârstele. 

Zoo Brașov vă așteaptă cu drag alături de ei și, desigur, de celelalte animale!

Ce s-a petrecut în Săcele nu a fost o simplă răfuială, ci un război în toată regula: Încă 15 persoane reținute pentru 24 ore

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia