Home / Actual / Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Brădet” și-a deschis porțile către publicul larg, marţi, 11 iunie

Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Brădet” și-a deschis porțile către publicul larg, marţi, 11 iunie

Pentru prima oară după pandemia de Covid-19, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Brădet” și-a deschis porțile către publicul larg, marţi, 11 iunie.

Porțile au fost deschise pentru viitori posibili elevi, împreună cu părinții lor, pentru reprezentanți ai instituțiilor publice județene, pentru toate cadrele didactice din unitățile de învățământ în care C.Ș.E.I. „Brădet” își desfășoară activitatea prin profesorii itineranți și de sprijin, pentru parteneri inimoși, cât și pentru orice alte persoane interesate de specificul și activitatea școlii.

Toţi participanţii au adus, pe lângă bucuria întâlnirii și sentimentul de apartenență și unicitate, energie pozitivă, zâmbete, emoție, culoare și multă încredere într-un viitor mai bun pentru copiii noștri.

„«Ziua Porţilor Deschise» a fost un prilej excelent pentru a face bilanțul acestui an școlar și pentru a evidenția impactul pozitiv pe care şcoala îl are asupra educării și recuperării elevilor cu cerinţe educaţionale speciale. În această zi specială, toţi «actorii» importanţi s-au întâlnit în școala noastră: elevi, părinţi şi comunitate”, a declarat directorul C.Ş.E.I. „Brădet”, prof. Florian-Alexandru Fekete.

Mai precis, vizitatorii au avut ocazia:

• să viziteze şcoala şi să cunoască oferta educaţională;

• să discute cu părinţii elevilor deja înscriși în școală;

• să interacţioneze cu cadrele didactice şi cu întreg personalul şcolii;

• să participe la ateliere demonstrative cu tematici diferite;

• să interacționeze cu alţi copii şi să creeze prietenii.

8 ani de activitate! Junii Săceleni vă așteaptă la un spectacol aniversar pe 15 iunie – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia