Home / Actual / Casa din Săcele a unui judecător a fost vandalizată. Acesta a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Liviu Dragnea

Casa din Săcele a unui judecător a fost vandalizată. Acesta a făcut parte din completul care l-a condamnat pe Liviu Dragnea

Trei geamuri de la locuinţa sa de vacanţă au fost sparte de un vecin nemulţumit că acestea dau în curtea sa.

Conflictul ar fi mai vechi, deoarece vecinul i-ar fi cerut, înainte de a recurge la acest gest, să îşi acopere ferestrele, informează B1 TV. 

Locuinţa judecătorului se află în zona Apa Rece din Săcele. Judecatorul Constantin Epure a făcut plângere la poliţie, iar la faţa locului s-au făcut cercetări amănunţite.  

“Avem într-adevăr o sesizare din cursul zilei de azi (sâmbătă, n.r.), din Săcele, care ne reclamă faptul că unul dintrre vecinii săi nemultumiţi că două dintre ferestre au vedere catre curtea sa, a aruncat cu pietre în geamurile respective. În urma acestui fapt au fost distruse trei dintre geamuri. Bărbatul ne-a sesizat faptele în timp ce se întorcea spre locuinţă. Era prezenta familia lui la locuinţă la momentul reclamaţiei. În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru savârşirea infracţiunilor de distrugere şi ameninţare”, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Braşov

Primele date rezultate din anchetă arată că vecinul ar fi fost supărat ca nu are suficientă intimitate din pricina ferestrelor locuinţei judecătorului, poziţionate spre locuinţa sa.

Constantin Epure a făcut parte din completul care l-a condamnat, joi, în primă instanță, pe Liviu Dragnea la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive.

sursa text b1.ro; foto cover cu caracter informativ

Cabana Dâmbul Morii, o poveste frumoasă de altădată

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia