Home / Actual / Investiţie majoră în Săcele: În locul Campingului Dârste ar urma să apară un cartier rezidenţial

Investiţie majoră în Săcele: În locul Campingului Dârste ar urma să apară un cartier rezidenţial

Primăria Municipiului Săcele anunțat in septembrie declanșărea etapei de informare și consultare cu privire la intenția de elaborare a PUZ (Plan Urbanistic Zonal) şi RLU (Regulament local de urbanism) aferent – „Zona Acces DN1 cu destinație turism, locuire și dotări” localizat pe strada Calea București nr.35, din Municipiul Săcele.

Este vorba de un amplasament cunoscut săcelenilor, dar nu numai lor, drept fostul Camping Dârste.

Aici investitorii vor dezvoltarea unui cartier rezidenţial format din 11 imobile cu aproximativ 300 de apartamente şi chiar a unui hotel.

Conform materialului depus de iniţiator la Primăria Săcele profilul străzii principale va fi de 12 metri (2 x 3,5 metri per banda, minim 1 metru spaţiu verde şi minim 1,5 metri trotuar bilateral), iar spatiul verde va fi prezent în proportie de 20% din suprafaţa propusă pentru dezvoltare.

În privinţa înălţimii, investitorul îşi propune să construiască pentru zona rezidenţială clădiri în regim P+2, P+3 si  P+6.

Dotările de interes public nu vor lipsi din acest cartier rezidenţial, pe listă fiind spaţiile de joacă pentru copii, amenajate şi echipate cu mobilier specific, 1.2 locuri de parcare per unitate locativă, spaţii speciale pentru animalele de companie, staţii pentru mijloacele de transport în comun şi platformele pentru colectarea gunoiului menajer şi a celui reciclabil.

Cristian, Bod, Sânpetru şi Ghimbav, primele localităţi care vor fi legate de Braşov prin linii metropolitane de transport

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia