Home / Actual / Cardurile de energie: Cumpără brichete din rumeguș de la Izo Villas

Cardurile de energie: Cumpără brichete din rumeguș de la Izo Villas

Sezonul rece se apropie, iar grijile legate de căldură și confortul casei tale devin tot mai prezente. E timpul să te asiguri că ai tot ceea ce îți trebuie pentru a înfrunta iarna într-un mod eficient și plăcut.

La Izo Villas, înțelegem importanța unei încălziri eficiente și a confortului în propria casă. De aceea, vrem să-ți fim alături cu soluții practice și avantajoase pentru această perioadă. Știm că orice ajutor în această privință este binevenit, iar noi îți oferim șansa de a profita de întregul sprijin pe care îl primești.

Asigură-te că vei avea la iarnă brichete pentru încălzire și folosește la Izo Villas cardul de energie pentru anul 2023.

Decontarea se face prin Poșta Română, care poate deconta numai facturi fiscale.

Iată cum poate fi folosit cardul de energie la Izo Villas:

Pasul 1: Vii la Izo Villas, alegi produsele și mergi la casa de marcat.

Vii în magazin, prezinți cardul de energie, alegi produsele participante în program (brichete de rumeguș) și mergi la casa de marcat pentru întocmirea și eliberarea facturii iar noi îți rezervăm produsele. 

Notă: Factura decontată prin cardul de energie trebuie să conțină doar produsele eligibile pentru decont. Orice alte achiziții vor fi facturate separat.

Pasul 2: Mergi cu factura la Poșta Română.

Clienților li se recomandă să se prezinte la oficiul poștal în aceeași zi în care este emisă factura, cu documentele în original: actul de identitate, cardul de energie și factura fiscală. Poșta Română plătește factura: decontarea cardurilor de energie prin mandat poștal se face în aproximativ 3 zile lucrătoare (cel mult 5 zile lucrătoare) de la data emiterii mandatului. Poșta Română va efectua plata direct în contul Izo Villas. 

Notă: în cazul în care decontarea prin cardul de energie nu acoperă întegral valoarea facturii, diferența se va achita în magazinul Izo Villas prin metodele de plată disponibile. 

Pasul 3: Vii la Izo Villas pentru ridicarea produselor tale.

Imediat după confirmarea plății din partea Poștei Române, un angajat Izo Villas te va anunța că poți ridica produsele din același magazin unde au fost efectuate factura și rezervarea. 

Informații utile! Datele din actul de identitate, respectiv numele, prenumele și adresa de domiciliu sau reședința trebuie să corespundă cu cele inscripționate pe cardul de energie.

Este obligatorie utilizarea cardului de energie personal, împreună cu actul de identitate sau prin împuternicit / reprezentant legal împreună cu actul de identitate al împuternicitului / reprezentantului legal (pot fi solicitate și alte documente din care rezultă această calitate).

Te așteptăm cu drag în oricare din locațiile Izo Villas de mai jos: 

Depozit central Izo Villas

Ocolitoare Brasov, Sacele Str. Toamnei nr. 34

Tel: 0268.335.791

Sacele Precizia

Str. George Moroianu nr. 243

0268.275.558

Lunca Calnicului

Str. Principala nr. 346 A.

0745.045.514

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia