Home / Actual / Candidat la Primăria Municipiului Săcele: ”Mă voi asigura că în Săcele nu va mai exista zonă neracordată la utilități”

Candidat la Primăria Municipiului Săcele: ”Mă voi asigura că în Săcele nu va mai exista zonă neracordată la utilități”

Municipiul Săcele, anul de grație 2020. O localitate cu multe străzi fără asfalt, fără canalizare, fără rețele de apă modernizate, fără iluminat public în anumite zone, chiar și fără conectare la rețeaua de gaze naturale.

Aceasta este realitatea de la care pornim și pe care trebuie să o înțelegem pentru a o putea remedia.

Nici nu mai contează a cui este vina! Mai important decât vinovații este cel e poate scoate acest oraș din ”evul mediu administrativ” în care se află.

Ce trebuie să știe săcelenii este că din fonduri europene sau de la bugetul de stat, mă voi asigura că în Săcele nu va mai exista zonă neracordată la utilități!

Aceasta este promisiunea fermă a candidatului PNL pentru Primăria Municipiului Săcele, un contract social pe care îl închei fără ezitare cu alegătorii.

Haideți să vă spun și cum vom face asta!

  • Vom realiza o hartă a zonelor în care utilitățile necesare de zi cu zi, fie că vorbim de gaz, apă, canal sau electricitate, asfalt lipsesc.
  • Vom avea o secțiune specială pe site-ul primăriei în care toate strazile vor fi trecute cu toate datele tehnice, așa cum sunt ele în realitate. Vremea străzilor asfaltate doar pe hârtie a apus!
  • Vom scrie proiecte și le vom depune pentru a obține finanțare pentru dezvoltarea infrastucturii la Săcele oridecate ori o astfel de sursă de bani externi devine disponibilă.
  • Vom avea în fiecare an o parte din bugetul local dedicată modernizării infrastructurii stradale, astfel încât, imediat dupa finalizarea lucrărilor la rețele să asfaltăm arterele.
  • Avem grija de bani, urmărim strict calitatea și viteza de efectuare a lucrărilor și ne ținem de planificare.
  • TOATE cele de mai sus se fac transparent și sunt transmise periodic către săceleni prin materiale informative corecte, nu de propagandă. 

Săcelenii trebuie sa fie conștienți că nu am inventat noi roata.

Există modele administrative de succes în aceasta țară și nu trebuie decât, acolo unde este cazul, să preluam aceste modele, să le adaptăm la specificul local și să le punem în practică.

Cred cu tărie în această comunitate și în capacitatea ei de a se moderniza rapid, astfel încât într-o perioadă relativ scurtă de timp să rezolvăm împreună cele mai importante probleme cu care ne confruntăm la Săcele.

Este o provocare ce începe cu un vot pe 27 septembrie și va continua cu ani de muncă, seriozitate și dedicație!

Ciprian Sterpu – candidat al PNL pentru Primăria Municipiului Săcele

Transportul în comun are soluție!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia