Home / Actual / Campionatului Național de Drift: Tânărul Gabi Imre JR a ieșit vicecampion național

Campionatului Național de Drift: Tânărul Gabi Imre JR a ieșit vicecampion național

Toamna anului 2021 aduce implicit si sfarsit de sezon in majoritatea domeniilor din motorsport.

De curand, toamna s-a asternut si peste podiumurile finale ale Campionatului National de Drift, iar juniorul Gabi Imre a reusit o lupta fantastica, lupta demna de un adevarat campion, spune autostiri.ro

In intreg sezonul 2021 a avut parte de batalii decisive,iesiri in décor, emotii si adrenalina, toate acestea avandu-l alaturi pe tatal sau, pilotul si instructorul Gabi Imre. Acesta din urma i-a stat alaturi zi si noapte, la fiecare antrenament, fiecare etapa.

“Cu siguranta a fost cel mai provocator sezon din toata cariera mea in motorsport. Initial mi-am dorit sa particip intr-un campionat international, in Drift Kings, dar vazand ca datorita pandemiei desfasurarea competitiilor este incerta, unele etape se suprapun cu cele interne si numarul participantiilor este extrem de mic, am decis sa particip in campionatul national, alaturi de fiul meu. Asadar, in acest an am fost pilot, antrenor, spotter, mecanic, tata, toate in acelasi timp.”, ne-a marturisit tatal juniorului Imre.

După cum am mai spus, întreg sezonul 2021 a fost o adevarata lupta pentru Gabi, acesta având parte atât de câștiguri, dar si de iesiri in décor sau probleme tehnice ce il faceau sa piarda antrenamente importante. “Sezonul 2021 a fost dificil, dar am luptat pana la capat cu toate puterile mele.

Iesirile in decor sau problemele tehnice de care am avut parte la etape ma faceau sa pierd automat cate un antrenament important, dar am reusit sa duc la bun sfarsit acest sezon, si toata munca mea a fost incununata cu titlul de vicecampion al clasei SemiPro.”

În ultima etapa, cea care urma sa decida podiumul pentru ambele categorii, Gabi lupta pentru titlul de Campion National al clasei SemiPro, dar…

Citește mai departe întreg articolul pe autostiri.ro

Ședință a Consiliului local cu subiecte interesante: lemn de foc, aprobare PUZ-uri și vânzarea de bunuri din patrimoniul orașului

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia