Home / Actual / Campania ”Curățenia de Primăvară 2023” se prelungește până în 28 aprilie la Săcele

Campania ”Curățenia de Primăvară 2023” se prelungește până în 28 aprilie la Săcele

Vremea urata si rece a determinat prelungirea campaniei de curatenie de primavara.

În perioada 2-8 aprilie, la nivelul municipiului Săcele s-au manifestat fenomene meteo majore, ploi și ninsori puternice, care au împiedicat atât cetățenii cât și autoritățile locale să desfășoare activități specifice curățeniei de primăvară.

Cum ne aflăm în preajma Sărbătorilor Pascale, o parte din locuitorii din Săcele neavând timpul necesar definitivării activităților gospodărești până la termenul limită inițial de 13,04.2023, autoritățile locale au luat decizia de a prelungi perioada de desfășurare a campaniei  ”Curățenia de Primăvară 2023” până în data de 28.04.2023.

Primăria vine cu o solicitare importantă: să depozitați deșeurile rezultate în urma campaniei noastre în grămezi compacte legate, cu un volum maxim de 1.0 mc sau în saci menajeri, în următoarele puncte :

  • lângă rampele cu ECOINSULE — pentru cartierele de blocuri
  • în dreptul imobilelor, la marginea trotuarelor sau în locuri accesibile mijloacelor de transport  – pentru zonele cu case

Deșeurile vegetale rezultate după curățenie vor fi ridicate gratuit de către operatorul de salubritate S.C. CIBIN S.R.L., după programul comunicat anterior, program care poate fi accesat la adresa www.cibin.rosecțiunea “Program de colectare a deșeurilor în municipiul Săcele” – pentru deșeuri vegetale.

Tarife mai mari la salubritate la Săcele chiar de luna aceasta. De la 15,76 lei la 17,27 lei+tva pentru populație! Firmele vor plăti 159,94 lei/mc +tva – Saceleanul

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia