Home / Actual / Cabinet stomatologic Dr. Horga Victor din Săcele: Întotdeauna disponibil când ai nevoie de noi

Cabinet stomatologic Dr. Horga Victor din Săcele: Întotdeauna disponibil când ai nevoie de noi

Dr. Horga Victor și Dr. Mancaș Despina, vă urează un călduros bun venit în cabinetul nostru stomatologic. Echipa noastră este aici pentru a face fiecare vizită la dentist accesibilă și cât mai ușoară posibil pentru fiecare pacient.

Suntem un cabinet family-friendly, primind pacienți de toate vârstele din Săcele și zonele învecinate. Veți vedea că întotdeauna ne facem timp pentru a explica opțiunile de tratament disponibile și de ce le recomandăm.

Asta pentru că dorim ca pacienții noștri să se simtă încrezători în alegerea lor de tratament și în rezultatele așteptate.

Întotdeauna disponibil când ai nevoie de noi

Cabinetul nostru este deschis 5 zile pe săptămână, ceea ce înseamnă că vei putea întotdeauna să găsești un moment convenabil pentru tine și familia ta pentru tratamente și controale de rutină.
Veți avea, de asemenea, confortul de a ști că vă vom putea consulta rapid pentru a fi din nou fără durere dacă aveți probleme cu dinții.

Tratamente la preț rezonabil

O călătorie la dentist ar trebui să fie accesibilă pentru întreaga familie. Tratamentele noastre dentare au prețuri competitive și avem o gamă de tratamente dentare generale disponibile.

Vă vom anunța exact cât va costa un tratament. Nu vor exista costuri surpriză ascunse într-un plan de tratament.

Despre medicii cabinetului

Dr. Horga Victor și-a obținut diploma de licență în stomatologie în Iași.
A urmat pregătirea postuniversitară, Master în Tehnici moderne în estetica și reabilitarea tehnologică în situații particulare de edentație, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, una dintre cele mai vechi instituții ale învățământului superior din țara noastră, înființată în 1879. Universitatea se impune astăzi cu un corp didactic valoros precum și cu o materie de bază și tehnică modernizată, adecvată desfășurării procesului didactic și a activității de cercetare științifică.

Dr. Victor Horga are un interes clinic pentru terapia implantară – tratamentul de elecție în stomatologia modernă – chirurgia dentoalveolară, inclusiv îndepărtarea molarilor de minte, îndepărtarea altor dinți afectați, patologia bucală, având în continuare un certificat în Studii Complementare în Implantologie și numeroase cursuri postuniversitare. Pasiunea lui pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului, l-a determinat să folosească cele mai bune tehnici si materiale utilizate.

Dr. Mancaș Despina a obținut diploma de licență în stomatologie de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”. După absolvire, a practicat stomatologia generală, deservind comunitatea, de la tineri până la geriatri.
Dr. Mancaș este membră a General Dental Council din Marea Britanie din 2017, fiind, de asemenea, foarte activă în formarea stomatologică continuă și a urmat numeroase cursuri, atât locale, cât și în străinătate. Cu un interes deosebit pentru stomatologia estetică minim invazivă, a urmat cursurile Totally Composite – Dr. Monik Vassant, Clear Smile Aligners – IAS Academy, Avanti Aesthetics Academy London, Derma Medical London etc.

Echipa noastră va fi bucuroasă să vă ajute în călătoria dvs. de a câștiga mai multă încredere prin zâmbetul dvs.

Împreună, vă putem îmbunătăți sănătatea și dezvolta o relație bazată pe încredere.

Indiferent de patologia cu care te confrunți, vom găsi tratamentul potrivit pentru tine.

Programează chiar acum o consultație la numărul de telefon 0755 902 076 sau contactează-ne dacă ai întrebări, nelămuriri. Ne găsești de luni până vineri în Cernatu – Piața Libertății nr 32. Te așteptăm cu drag în cabinetul nostru! 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia