Home / Actual / Bursa manifestanților într-un oraș de munte: 100 de lei de persoană, 3 sandvichuri și răcoritoare

Bursa manifestanților într-un oraș de munte: 100 de lei de persoană, 3 sandvichuri și răcoritoare

Și simpatizanții dintr-un oraș de munte s-au deplasat astăzi la București, acolo unde se vor aduna începând cu orele 20.00 pentru a protesta împotriva statului paralel (nu cel perpendicular), pentru o justiție corectă (pentru ei) și pentru ca liderii lor să ne fure cât au chef și să nu pățească nimic.

Câteva sute de oameni, îmbarcați în autocare (4-5 la număr), dar și câțiva care au ales să se deplaseze cu mașinile personale reprezintă cu mândrie frumosul oraș de munte.

Pe surse, sunt informații (verificate) că oamenii au fost încurajați să participe la marea manifestare de la București cu promisiunea că vor primi 100 de lei de om, niște mâncare și băuturi răcoritoare pentru drum.

Cum unii au acceptat, alții plini de elan, alții cu mai puțin drag, în jurul orelor 12:00-12.30 oamenii s-au îmbarcat în mijlocele de transport și s-au mișcat spre capitală.

Un mucalit întreba, văzându-i pe unii din manifestanți, dacă nu cumva aceștia se duc la vreun meci de-al celor de la U Cluj sau Juventus că prea erau mulți alb-negri !!

Și un video mai jos, primit de la un anti-simpatizant.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia