Home / Actual / Bursă a locurilor de muncă la Săcele, vineri la Centrul Multicultural și Educațional

Bursă a locurilor de muncă la Săcele, vineri la Centrul Multicultural și Educațional

Evenimentul este organizat de catre Fundatia Romtens, in parteneriat cu Primaria Municipiului Sacele, in cadrul unui proiect finantat prin Programul Operational Capital Uman.

Acest proiect, denumit “Calificare si Mediere pentru Ocupare în Sectorul Auto din Regiunea Centru”, propune activitati de informare si consiliere pentru gasirea unui loc de munca, activitati de mediere pe piata fortei de munca, precum si activitati de formare profesionala.

Evenimentul se va desfasura vineri – 29 noiembrie, intre 9.30 si 17.30 si isi propune sa aduca impreuna oferta de locuri de munca disponibile in municipiul Sacele si cererea de locuri de munca, cerere reprezentata de catre persoanele din municipiu si din proximitate, care sunt in cautarea unui loc de munca.

La eveniment vor participa companii din sectoarele economice precum Industria auto și componente, Procesarea alimentelor și băuturilor, Energie și management de mediu, Construcții, Tehnologia informațiilor și telecomunicații, etc.

Participarea la acest eveniment este gratuita, atat pentru companiile care doresc sa isi prezinte oferta de locuri de munca, cat si pentru persoanele care sunt in cautarea de locuri de munca.

Pentru orice detalii suplimentare, e-mail [email protected] / Tel: +40 21 637 30 02 / Fax: +40 21 637 30 84.

Incendiu în Săcele! A ars în întregime un autovehicul (VIDEO)

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia