Home / Actual / Brașovenii vor putea zbura către noi destinații de la jumătatea lunii decembrie. Printre acestea, multe capitale de TOP!

Brașovenii vor putea zbura către noi destinații de la jumătatea lunii decembrie. Printre acestea, multe capitale de TOP!

  • Noi destinații de la jumătatea lunii decembrie: Paris, Roma, Malaga, Dubai, Oslo, Tel Aviv!
  • Programul Aeroportului Internaţional Braşov Ghimbav nu a fost prelungit încă, însă conducerea Consiliului Judeţean Braşov a declarat că speră să fie prelungit până la finalul acestui an la 16 ore, iar până la finalul anului următor să devină non-stop.

Operatorul aerian Dan Air a anunţat că va lansa noi rute aeriene care vor lega Braşovul de mai multe destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu. Acestea ar fi urmat să devină operaţionale încă de la începutul acestei luni, dar compania s-a văzut nevoită să amâne cu o lună şi jumătate lansarea lor.

Astfel, în 12 decembrie este programat primul zbor Braşov – Oslo, care ar urma să lege orașul nostru de capitala Norvegiei în fiecare zi de marți. Joi, 14 decembrie, va avea loc primul zbor spre Israel, la Tel Aviv. În aceeași zi va fi și primul zbor spre Emiratele Arabe Unite, la Dubai.

În 15 decembrie va avea loc primul zbor spre aeroportul francez Charles de Gaulle, la Paris. Tot de la jumătatea lunii decembrie vor fi reluate zborurile spre Malaga, Spania, și spre aeroportul Fiumicino, din Roma, Italia.

Rutele operabile în acest moment, Bruxelles (Belgia), Munchen, Nuremberg și Stuttgart (Germania), Madrid, Barcelona, Valencia și Londra, vor continua zborurile.

Astfel, de la jumătatea lunii decembrie, de la Brașov ar urma să se zboare spre 14 destinații diferite.

În cazul în care calculele companiei aeriene vor decurge conform planului, Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav va depăși 100.000 de pasageri încă din primul an de funcționare, deși a fost dat în folosință la jumătatea anului.

Aceasta l-ar situa în prima jumătate a aeroporturilor din țara noastră în anul 2023, ca număr de pasageri, chiar dacă a funcționat doar o jumătate de an și cu program redus.

Toate aceste date arată că investiția este una care poate crește foarte mult și aeroportul de la Brașov să ajungă între primele din țară.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia