Home / Actual / Borna de 10.000 de pasageri depășită astăzi la Brașov

Borna de 10.000 de pasageri depășită astăzi la Brașov

Marţi, 18 iulie 2023, Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav va contabiliza pasagerul cu numărul 10.000 de la momentul inaugurării obiectivului, 15 iunie 2023!

Pasagerul urmează să sosească la Braşov cu zborul DN 315 Madrid MAD – Braşov GHV, operat de compania DAN AIR, care are programată aterizarea la ora 15:10.

Momentul va fi marcat de Todorică Şerban – preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, şi Alexandru Anghel – directorul general al Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, la terminalul AIBG.

Astăzi este o zi deosebită și plină de emoție pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav! Ne pregătim să sărbătorim sosirea celei de-a 10.000-a persoane pe acest aeroport. Este un moment semnificativ, care evidențiază creșterea și succesul acestui aeroport în atragerea călătorilor. Este un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate și confirmă importanța și impactul pe care aeroportul îl are în regiune. Sărbătorim împreună acest moment special și urăm bun venit persoanei cu numărul 10.000!

Todorică Şerban – preşedinte Consiliului Judeţean Braşov

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia