Home / Actual / Banca pentru Alimente cu sediul în Săcele are nevoie de sprijin! Și tu poți ajuta!

Banca pentru Alimente cu sediul în Săcele are nevoie de sprijin! Și tu poți ajuta!

🙏🏻 În munca noastră, întotdeauna ne-a plăcut să ne propunem obiective înalte!

💚 Considerăm că în cei 4️⃣ Ani de activitate am reușit să parcurgem un drum lung și să strângem niște rezultate frumoase, măsurate și în cifre, dar mai ales în zâmbete, gânduri bune și Speranță! 🙆🏼‍♀️

Astăzi, privim un obiectiv măreț , cel mai mare și mai ambițios de până acum. Avem curajul și speranța ca împreună vom reuși!

Ne-am propus achiziționarea unei mașini noi, dotată cu cub frigorific!! 🚚

✌🏻 Nu dorim să ne înțelegeți greșit, mașina noastră actuală ne este foarte dragă și am reușit cu ajutorul ei să salvăm de la risipă sute de tone de alimente!
Din păcate însă, începe să își arate vârsta și mulții kilometri parcurși (peste 450.000)

🤕 Lăsând la o parte costurile uriașe care au fost și sunt necesare în mod constant ca mașina să funcționeze în condiții bune care să asigure atât siguranța alimentelor pe care le transportăm cât și bunul mers în circulație, vrem să va povestim și câteva întâmplări mai puțin fericite:

🫣 Ieri trebuia să ridicăm alimente congelate de la Banca pentru Alimente București, pe drum am constatat faptul că: Surpriză! Instalația frigorifică nu funcționează.
Am avut norocul ca la service să fie loc chiar ieri și până astăzi, instalația frig să fie refăcută.

😵‍💫 În altă zi ne întorceam, tot de la București cu mașina încărcată cu marfă și într-un viraj, după un zgomot puternic, am observat cum am pierdut pe drum toba de eșapament. Am avut din nou noroc cu faptul că nu a accidentat vreo altă mașină și că am recuperat-o întreagă și a putut fi montată înapoi.

😬 Cu altă ocazie, cutia de viteze a refuzat categoric să mai intre în a doua treaptă și a fost nevoie să stea mai multe zile în service atunci.

Sunt doar câteva dintre dificultățile cu care ne confruntăm aproape zilnic. Nu ne putem baza pe noroc atunci când vorbim despre importanța siguranței alimentare!

Obiectivul financiar pare foarte înalt: 50.000 de Euro!! 🤯
Dar așa cum am spus întotdeauna, nu este nevoie de un efort supra omenesc din partea unui grup restrâns de oameni, ci de un efort mic realizat de fiecare dintre noi! 🌍

💚 Noi ne-am propus o serie de activități pentru următoarea perioadă, menite să strângă fonduri pentru această cauză!
Însă fiecare ajutor, oricât de mic, din partea fiecăruia este foarte important pentru atingerea acestui scop. 🙌🏻
Motiv pentru care suntem deschiși la orice propunere de colaborare, la orice inițiativă de strângere de fonduri atât din partea firmelor cât și din partea persoanelor fizice! 😄

🙏🏻 Pentru cei care doresc să facă donații directe:
IBAN: RO53BTRLRONCRT0500667501
Beneficiar: Asociatia Banca Regionala pentru Alimente Brasov
Banca Transilvania
Scop: Mașină

Noi o să ținem în mod constant evidența donațiilor și o să raportăm creșterea fondurilor până la atingerea obiectivului!
Numai Împreună facem Binele mai Bine!🌳

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia