Home / Actual / Atenție în trafic! Încă un șofer băut, prins de polițiștii săceleni în timp ce șofa
foto caracter informativ

Atenție în trafic! Încă un șofer băut, prins de polițiștii săceleni în timp ce șofa

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.               

În fapt, la data de 28 decembrie 2021, în jurul orei 18.00, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, care conducea un autovehicul pe DN1A, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.           

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,41 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.             

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Poliția Locală doarme în timp ce ”bizonii” fac legea prin Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia