Home / Actual / Atenție! Clienți ING s-au trezit cu bani lipsă din conturi după ce toate plățile din weekend le-au fost dublate. ING: E o problemă generală

Atenție! Clienți ING s-au trezit cu bani lipsă din conturi după ce toate plățile din weekend le-au fost dublate. ING: E o problemă generală

Clienți ING Bank au constatat că din conturi le lipsesc de două ori mai mulți bani decât au cheltuit în realitate în weekend folosind cardurile emise de bancă.

Toate operațiunile realizate în această perioadă au fost procesate de două ori, o problemă despre care banca spune că este “generală”, că lucrează cu prioritate pentru rezolvarea ei, dar pentru care nu poate da un răspuns clar clienților care întreabă când își vor vedea banii înapoi în cont. Conform informațiilor Profit.ro, unii clienți au început astăzi să primească alerte din partea ING în care sunt anunțați de această problemă și asigurați că situația va fi reglată până seara.

Call-centerul sucursalei din România a băncii olandeze este blocat de apelurile numeroșilor clienți care încearcă să obțină informații despre problemă. Clienții postează pe rețele de socializare print-screen-uri ale telefoanelor care arată că nu au putut intra în legătură cu funcționarii băncii nici după jumătate de oră de așteptare. ING Bank nu a anunțat până acum oficial incidentul, printr-un comunicat sau printr-un mesaj trimis clienților, dar răspunde celor care îi solicită explicații pe pagina de facebook că problema este cunoscută și că tranzacțiile dublate vor fi automat reglate după remedierea acesteia, fără a oferi însă un orizont de timp pentru rezolvare, nici detalii despre natura problemei: “Nu avem un termen exact, lucrăm să rezolvăm în cel mai scurt timp”.

sursa: www.profit.ro

TRAMAR angajează personal pentru punctele de lucru din Săcele și Sfântu Gheorghe

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia